هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

دولت آمریکا از نتانیاهو حمایت نمی کند

کاخ سفید از بنیامین نتانیاهو و حزب وی در انتخابات حمایت نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 06
کد خبر: ۴۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بعد از اینکه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، تصویری از بنر تبلیغاتی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی را به اشتراک گذاشت، دولت آمریکا اما هرگونه حمایت انتخاباتی از نتانیاهو را رد کرد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» سفارتخانه آمریکا در فلسطین اشغالی شامگاه سه‌شنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که کاخ سفید از بنیامین نتانیاهو و حزب وی در انتخابات پارلمانی پیش‌رو و همچنین پست نخست‌وزیری اسرائیل، حمایت نمی‌کند.

پیشتر ستاد تبلیغاتی نتانیاهو برای انتخابات زودهنگام پیش‌رو، بنر بزرگی را از وی در کنار ترامپ در مناطق مختلف فلسطین اشغالی نصب کرده بود. این اقدام نگرانی‌هایی را از تلاش آمریکا برای دخالت در انتخابات این رژیم ایجاد کرده بود که با اقدام ترامپ در به اشتراک‌گذاری این تصویر، نگرانی‌ها به اوج خود رسید.

یک سخنگوی سفارت آمریکا در فلسطین اشغالی نیز در پاسخ به سوال تایمز اسرائیل، این اقدام ترامپ را نشانه روابط نزدیک شخصی با نتانیاهو دانسته و گفت: «بر کسی پوشیده نیست که رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر نتانیاهو رابطه قوی با هم دارند و این اقدام نشان‌دهنده دوستی و تقدیر بین آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها است».

این مقام آمریکایی تاکید کرد که دولت واشنگتن هیچ نامزدی را برای انتخابات ماه آوریل، تایید یا حمایت نمی‌کند.

چندی پیش کابینه رژیم صهیونیستی به انحلال پارلمان و برگزاری انتخابات پیش از موعد رأی داد. بر اساس این تصمیم، قرار است روز ۱۹ اردیبهشت انتخابات پارلمانی در فلسطین اشغالی برگزار شود. ترکیب کابینه جدید هم بر اساس پارلمان تازه مشخص می‌شود.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار